Gå til sidens indhold

Ny platform til dokumentation

Dokumentation for Datafordeleren og dens tjenester har skiftet platform og bliver nu præsenteret på datafordeler.dk via Confluence, der er et cloud-baseret arkivsystem til tekster og dokumenter.

Fordelen ved Confluence er, at dokumentation kan blive præsenteret som søgbare tekster. I første omgang er dokumenterne flyttet fra den tidligere platform Onedrive, hvilket betyder, at alle link på datafordeler.dk er blevet opdateret og nu henviser til dokumenter i Confluence.

Fremover vil en større del af dokumentationen for Datafordeleren blive udstillet som tekster i Confluence. Det betyder, at det bliver muligt at søge på tværs i dokumentationen fra de forskellige registre på Datafordeleren.

Dokumentationen i Onedrive vil fortsat være tilgængelig og bliver vedligeholdt frem til den 1. maj 2019, hvor Datafordelerens dokumentation på Onedrive bliver lukket helt ned. Vi anbefaler allerede nu at ændre eventuelle link til Confluence.

Vi arbejder fortsat målrettet med at præsentere dokumentationen på Datafordeleren på en mere overskuelig måde, løfte kvaliteten og så vidt muligt gøre dokumentationen søgbar.

Log på selvbetjeningen