Gå til sidens indhold

Informationsmøde om moderniseringen af Datafordeleren

SDFI inviterer til informationsmøde den 7. september klokken 10-12 – Meld dig til og sæt kryds i kalenderen.

På informationsmødet den 7. september på Rentemestervej 8 i København 2400 NV vil SDFI og Netcompany fortælle om tidsplanen for projektet og om transitionen, hvor Datafordeleren bliver flyttet fra den nuværende leverandør KMD og over til Netcompany som ny leverandør. Du kan også høre om visionen for den efterfølgende modernisering, og der bliver mulighed for stille spørgsmål. Du kan deltage enten fysisk eller via Skype.

Agenda

 • Velkomst - Jesper Weng Haar, kontorchef SDFI
 • Orientering om transition og modernisering - Stine Kern Licht, projektleder SDFI, og Halfdan Reschat, projektleder Netcompany
  • Kort om baggrund for genudbud af Datafordeleren
  • Tidsplan for transition og modernisering
  • Transitionen – hvordan kommer det til at foregå og eventuelt påvirkning af registre og anvendere
  • Moderniseringsbehov og produktvision
 • Involvering af registre og anvendere i transition og modernisering og mulighed for at blive pilot - Stine Kern Licht, projektleder SDFI
 • Spørgsmål

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men deltagere skal tilmelde sig via tilmeldingsformularen.

Frist for tilmelding er 5. september klokken 12:00.

SDFI indgik kontrakt med Netcompany om drift og modernisering af Datafordeleren den 2. juni. Arbejdet er nu startet op, og foran ligger nogle spændende år med væsentlige opgaver, som skal sikre fortsat stabil drift og en moderniseret Datafordeler fremover.

 

Nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede har gjort det, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du løbende vil få nyt om transition og modernisering direkte i din indbakke.

Tilmeld dig nyhedsbrev på link øverst i højre spalte på denne side.

Om datafordeleren

Datafordeleren giver stabil og sikker adgang til sammenhængende Grunddata fra offentlige registre til gavn for myndigheder, virksomheder og borgere.

Datafordeleren har på nuværende tidspunkt langt over femhundrede forskellige tjenester, som bliver udstillet i form af webservices, filudtræk og hændelser på vegne af over tyve forskellige registre.

Tjenesterne har et utal af anvendelsesmuligheder, og Datafordeleren er som fællesoffentlig it-infrastruktur en stor og kompleks distributionsplatform.

Datafordeleren besvarede i gennemsnit over 1,3 mia. kald pr måned i første halvår 2022.

Log på Datafordeleren