Gå til sidens indhold

Dokumentation

Link til Datafordelerens dokumentation

Dokumentation for Datafordeleren

Om Datafordelerens dokumentation

Confluence er Datafordelerens søgbare system til teknisk dokumentation. Den er et støtteværktøj til hjemmesiden, og det er her, du blandt andet finder trin for trin vejledninger og registerspecifik dokumentation.

Du har mulighed for at klikke dig frem til den relevante dokumentation via sidetræet i dokumentationen, ved at benytte fritekstsøgning eller ved at søge via labels.

Vi anbefaler, at du som ny anvender starter på Kom godt i gang med Datafordeleren og på datafordeler.dk og på den måde vil du blive guidet rundt til de relevante sider i dokumentationen.

Metadata, historik og versionering

Metadata (sideinformation) for dokumentationen er synlig, så den fremgår for anvenderne øverst på alle sider.

Ønsker du at se beskrivelse af ændringer for en side, kan du klikke videre til sidehistorik via linket i sideinformationen. 

Under sidehistorik kan du læse beskrivelser af ændringer, samt vælge at se forskellige versioner af siden med rettelsesmarkeringer.

Ændringer til dokumentationen

Dokumentationen bliver løbende udviklet og forbedret og beskrivelser af opdateringer af dokumentationen bliver beskrevet i sidehistorikken. 

Det er på den måde muligt at identificere om opdateringen er foretaget på grund af en ændring i forbindelse med en release, på grund af en fejl eller om opdateringen er foretaget i samarbejde med en Registermyndighed.

Log på Datafordeleren