Gå til sidens indhold

Abonner på filudtræk med ejendomsdata

Det er nu muligt at hente filer med udtræk af data fra Ejendomsbeliggenhedsregistret (EBR), Ejendomsvurdering (VUR) og Matriklen (MAT). Datafordeleren vil i 2019 løbende åbne for flere filudtræk på ejendomsområdet.

Med åbningen af filudtræk får alle anvendere mulighed for at hente data og forberede sig på overgangen til drift, og dermed drage nytte af, at der er skabt sammenhæng i processer på tværs af ejendomsdata. Alle REST og webservices er allerede i fuld drift på Datafordeleren.

Det er muligt at abonnere på prædefinerede udtræk, som giver en fordel, fordi filerne ligger klar til at blive hentet. Dermed skal brugerne ikke vente på, at filerne først skal dannes.

En række udtræk af data om adresser og ejendomme har to typer prædefinerede filudtræk. DeltaDaily leverer et dagligt udtræk med opdateringer, og Complete leverer et ugentligt totaludtræk. Disse prædefinerede filudtræk er velegnede til de brugere, der skal bruge en lokal kopi, fordi det giver mulighed for at hente et etableringsudtræk i form af et totaludtræk efterfulgt af daglige opdateringer.

Har du behov for mere specialiserede udtræk, er der også åbnet for en række brugerdefinerede filudtræk.

Du kan se hvilke filudtræk, der er tilgængelige på Datafordeleren i Dataoversigten.

For at komme i gang med at bruge filudtræk på Datafordeleren, kan du læse vores Guide til filudtræk på Selvbetjeningen.

Du kan også læse en mere generel beskrivelse af filudtræk på Datafordeleren.

Log på selvbetjeningen