Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Her finder du svar på oftes stillede spørgsmål vedrørende de forskelligedistributionsplatforme.

Kortforsyningen vil fortsætte distributionen af data indtil tilsvarende registre er etableret på Datafordeleren, og der er kørt en periode med dobbeltdrift, som sikrer brugerne mulighed for at tilpasse deres systemer. For brugere der har særlige behov, kan der indgås dialog om dette med Kortforsyningen.

Datafordeleren udstiller fællesoffentlige grunddata via webservices, fildownload og hændelser til brug i den offentlige sektor, den private sektor og hos borgere. Serviceplatformen udstiller data og funktionalitet via services, der er skræddersyet til at dække kommunernes behov. Serviceplatformen vil i fremtiden hente grunddata fra Datafordeleren, og tilpasse data yderligere til kommunernes behov fx. ved at forædle, sammenstille og transformere data. 

Datafordeleren distribuerer kun grunddata. Datafordeleren modtager CPR data fra CPR registret og vil udbyde CPR data i henhold til et antal tjenester, som CPR specificerer, samt evt. tværgående tjenester som andre registermyndigheder kan se behov for. Serviceplatformen vil hente de autoritative CPR data fra Datafordeleren. Serviceplatformen vil udstille et langt større udvalg af data målrettet kommunal opgaveløsning og ikke alene grunddata.

Ja - OIS vil blive videreført efter maj 2018.

For yderligere information henvises til OIS på: .