Gå til sidens indhold

Ændret privatlivspolitik på Datafordeleren

Den væsentligste ændring i privatlivspolitikken er, at Datafordeleren skifter hjemmelsgrundlag for behandlingen af dine personoplysninger. Tidligere har vi baseret behandlingen af dine personoplysninger på samtykke, hvilket vi nu ikke anvender mere.

Datafordelerens behandling af personlige oplysninger overgår fra at basere sig på samtykke i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a til at basere sig på myndighedsudøvelse i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra e.

Det betyder, at Datafordeleren fremover vil behandle dine personoplysninger på baggrund af den myndighedsopgave, som Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er blevet pålagt.

Såfremt du fortsat ønsker at anvende Datafordeleren, som du tidligere har gjort, så betyder ændringen ikke noget for dig og du behøver ikke at foretage dig yderligere. Du vil i så fald automatisk overgå til de nye vilkår i den opdaterede privatlivspolitik pr. 30. marts 2022.

Hvis du derimod ikke ønsker at blive omfattet af den nye privatlivspolitik, og dermed ikke ønsker at anvende Datafordeleren fremover, skal du trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved på mail til datafordeler@kmd.dk. Tilbagetrækning af dit samtykke indebærer, at oprettede abonnementer og tjenestebrugere ikke længere vil være tilgængelige.

Skriv til Support på datafordeler@kmd.dk, hvis du har spørgsmål til ændringerne i Datafordelerens privatlivspolitik.

Du kan til enhver tid kan finde den seneste version af privatlivspolitikken på Datafordeleren.dk.

Log på Datafordeleren