Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Har du brug for hjælp?

Support

Datafordeler operatøren håndterer fejl og ændringer i samarbejde med registrene og KMD i tidsrummet 09-16 alle hverdage. Håndteringen af ændringer er ikke underlagt SLA for registrene, registrenes underleverandører, KMD eller Datafordeler operatøren.

Oppe- og svartider

Test03-miljøet der stilles til rådighed i den 1. fase af anvendertesten har en aftalt driftseffektivitet på mindst 98,0 % i tidsrummet 8-17 på alle arbejdsdage. Men anvendelse af miljøet skal være mulig 24 timer i døgnet alle dage.

Test03-miljøet er ikke underlagt SLA på svartider. Kategorisering af udstillingstjenesterne og den kontraktmæssige SLA for produktion oplyses sammen med en forventet svartid for testmiljøerne. Forventet svartid for testmiljøer vil blive oplyst på dennne side, når dette er afklaret.

Oppe- og svartider for test05-miljøet, som anvendes under anvendertestens 2. fase er under afklaring.

Fejlretning på Datafordeleren

Proces for fejlhåndtering for anvendertesten. Anvendere indmelder fejl til Operatøren/GD1/GD2, der visiterer og prioriterer fejl.

Reaktionstider for KMD’s fejlretning i anvendertestens 1. fase fremgår nedenfor. Forventet løsningstid er under forudsætning af, at hypercareordningen med KMD forlænges. Dette er under afklaring.

Fejlforstyrrelse Frist for påbegyndt fejlretning Forventet løsningstid inden for normal arbejdstid 8-17 i hverdage
A 5 minutter  8 timer
B 60 minutter  16 timer
C 1 dag  24 timer
D 10 dage  32 timer
E 20 dage  32 timer

 
Reaktionstider for KMD’s fejlretning i anvendertestens 2. fase er under afklaring.

Fejlretning i registrene

Der er ikke aftalt SLA og/eller OLA’er for fejl, som registret og/eller registrets underleverandører er ansvarlig for at rette, men det er aftalt, at visitering af fejl i kategori A eller B skal ske inden for 24 timer.
Reaktionstider for registrenes påbegyndte visitering af fejl i anvendertesten fremgår nedenfor:

Fejlforstyrrelse  Frist for påbegyndt visitering
A 24 timer
B 24 timer
C 2 dage
D 10 dage
E 20 dage